روش های بازاریابی اینترنتی

بازاریابی اینترنتی یکی از مقرون به صرفه ترین و موثر ترین روش های موفیت در کسب و کار است. مهم نیست که شما یک کسب و کار کوچک یا بزرگ را اداره می کنید ، بازاریابی اینترنتی می تواند نردبانی برای دستیابی به موفقیت های بیشتر باشد. برای آشنایی بیشتر با این مقوله ، روش های بازاریابی اینترنتی ای که بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد را برایتان توضیح می دهیم.

روش های بازاریابی اینتنرنتی می تواند تسیم بندی های متفاوتی داشته باشد. می توانیم آنها را به دو دسته رایگان و غیر رایگان تقسیم کنیم و یا می توانیم آنها را به دو دسته مستقیم و غیر مستقیم تقسیم کنیم.

برخی از روش های بازاریابی اینترنتی نقاط مشترک بسیاری دارند. به عنوان مثال ، بازارابی محتوا می تواند یک استراتژی در هر دو روش بازاریابی شبکه های اجتماعی و سئو باشد. برای آشنایی بیشتر ، 10 روش بازاریابی اینترنتی معمول را که کسب و کارهای اینترنتی بیشتر از آنها استفاده می کنند را برایتان توضیح می دهیم.

روش های بازاریابی اینترنتی

1.بهینه سازی موتور های جستجو (SEO)

سئو نوعی از بازاریابی اینترنتی است که کاربران موتور های جستجو مانند گوگل و بینگ را هدف قرار می دهد. فعالان این حوزه ، سعی در افزایش نمایش و بهبود رتبه سایت در نتایج جستجو دارند. سئو می تواند به صورت غیر رایگان (از طریق تبلیغات موتورهای جستجو) و رایگان (از طریق روش های بهینه سازی) انجام شود.

تبلیغاتی غیر رایگان در سئو به دو بخش پرداخت برای کلیک (PPC) و پرداخت برای نمایش (PPI) توسط موتور های جستجو و سرویس های تحت عنوان Google AdWords و Bing Ads ارائه می شود. از سوی دیگر ، سئو شامل بهبود عناصر یک وبسایت مانند عنوان ، توضیحات متا ، ساختار سایت ، ساخت بک لینک و لینک داخلی به منظور افزایش رتبه سایت در نتایج جستجو است.

2.بازاریابی شبکه های اجتماعی (SMM)

بازاریابی شبکه های اجتماعی شامل استراتژی ها و تکنیک های مختلف برای به دست آوردن ترافیک وب سایت و یا جلب توجه افراد در شبکه های اجتماعی نظیر فیسبوک ، توئیتر ، اینستاگرام ، تلگرام ، گوگل پلاس و دیگر شبکه های اجتماعی است.SMM می تواند با بازاریابی محتوا ، بازاریابی دهان به دهان و بازاریابی ویروسی ، به این دلیل که همه این موارد به جلب توجه افراد ختم می شوند ، همپوشانی داشته باشد. بازاریابی شبکه های اجتماعی نیز دارای دو نوع رایگان و غیر رایگان می باشد.

3.بازاریابی ایمیلی (Email Marketing)

بازاریابی از طریق ایمیل یک نوع بازاریابی مستقیم است که شامل ارسال اطلاعات تجاری یا پیام های مرتبط با مشتری به گروهی از افرادی است که هم اکنون مشتری شما هستند و یا می توانند مشتری شما باشند. بازاریابی ایمیلی ، یک تبلیغات خود خواسته برای افراد است ، به طوری که مشترکان شما رضایت خود را برای دریافت ایمیل تبلیغاتی شما اعلام کرده اند.

4.بازاریابی از طریق همکاری در فروش (Affiliate Marketing)

بازاریابی از طریق همکاری در فروش یک روش بازاریابی اینترنتی است که بر مبنای تبلیغات محصولات یا خدمات توسط دیگران در راستای افزایش فروش است. همکاری در فروش معمولا توسط وبسایت ها ، وبلاگ ها و کاربران شبکه های اجتماعی انجام می گیرد و افراد با ارسال مشتری برای شما درصدی از سود فروش شما را به عنوان پورسانت دریافت می کنند.

شبکه های همکاری در فروشی وجود دارند که به عنوان واسطه میان تامین کننده و منتشر کننده فعالیت می کنند. تامین کننده کالای خود را در شبکه ثبت می کند و منتشر کننده کالایی که می تواند آن را به فروش برساند از شبکه انتخاب می کند و نسبت به فروش آن اقدام می کند. درآمد این شبکه ها معمولا بر اساس اشتراک ماهیانه و یا پورسانت از هر فروش می باشد.

بازاریابی بر اساس همکاری در فروش ، با برخی دیگر از روش های بازاریابی اینترنتی مانند SEM و SMM و بازاریابی ایمیلی همپوشانی دارد. زیرا این روش های بازاریابی می توانند راهی براش تبلیغ محصولات باشند.

5.بازاریابی محتوا

بازایابی محتوا به عنوان اصلی برای همه ی روش های بازایابی اینترنتی است. در تمام روش ها شما باید محتوای موفقبرای جذب افراد تولید کنید.

بازاریابی محتوا ، شامل تولید محتوا در فرمت های مختلف مانند متن ، ویدئو ، پادکست و … و تبلیغ آنها برای دستیابی به هدف اصلی بازاریابی است. به نوعی این روش اساس موفقیت در سایر روش های بازایابی اینترنتی است. به عنوان مثال تولید محتوای موفق در بهبود سئو و رتبه بندی شما کمک خواهد کرد. همچنین در بازاریابی شبکه های اجتماعی ، استفاده از محتوای جذاب ، به شما در جلب توجه بیشتر افراد کمک می کند.

6.بازاریابی دهان به دهان

این نوع بازاریابی ، بیشتر از بازاریابی شما ، به محصول و خدمات شما مرتبط است. بازیابی دهان به دهان به کیفیت محصول شما و همچنین خدمات اضافی ارائه شده توسط شما برای جلب رضایت مشتری و در نهایت تبلیغ محصول شما توسط مشتری وابسته است. بازایابی دهان به دهان می تواند با سایر روش های بازاریابی اینترنتی مانند بازاریابی از طریق ایمیل و بازاریابی شبکه های اجتماعی همپوشانی داشته باشد.

این نوع بازاریابی بر ارائه محصول با کیفیت و همخوان با تبلیغات انجام شده به مشتری ، به جای وعده دروغین تمرکز دارد.

7.بازاریابی موبایلی

این نوع بازاریابی از موبایل ها برای ارائه پیام تبلیغاتی به مشتریان فعلی و یا مخاطبینی که می توانند مشتری شما شوند استفاده می کند. با افزایش تلفن های هوشمند و سایر خدمات وابسته ، بازاریابی موبایلی یکی از پر رونق ترین روش های بازاریابی اینترنتی است.وبسایت ها هم اکنون برای موبایل ها بهینه می شوند. این بدان معنی است که سئو ، بازاریابی ایمیلی ، بازاریابی شبکه های اجتماعی و سایر روش های بازاریابی اینترنتی نیز می تواند در صنعت بازاریابی موبایلی تاثیر گذار باشد. کسب و کار های اینترنتی همچنین می توانند روش های متفاوت مانند پیام کوتاه را در این زمینه به کار بگیرند.

8.روابط و برندینگ

این روش بازایابی ، شامل مدیریت اطلاعاتی است که میان عموم و برند شما قرار دارد. روابط معمولا شامل فعالیت هایی مانند سخنرانی در کنفرانس ها ، همکاری با سازمان های غیر انتفاعی یا نهادهای خیریه ، ارتباط با مطبوعات و رسانه های اجتماعی (دعوت از وبلاگ نویسان برای پوشش خبری رونمایی از محصولتان) ، فعالیت به عنوان حامی مالی در رویداد ها و … است. شما باید برای بهبود روابط خود ، گفتگو های مرتبط با برند خود در اینترنت را پیگیری کنید و اجازه ایجاد تصویری منفی از برند خود را ندهید.

9.تبلیغات بنری

تبلیغات شامل قرار دادن بنرهای تبلیغاتی در سایت ها یا وبلاگ ها برای جذب مخاطب و بازدید کننده می باشد. استفاده از تصویر و لوگو برند برای جلب توجه بیشتر بیننده در اولین برخورد با تبلیغات ، معمول است. بر خلاف تکنیک های سئو که ساخت بک لینک یکی از اهداف آن است ، در تبلیغات بنری ، هدف ، ایجاد سریع آگاهی نسبت به برند و افزایش بازدید کننده برای سایت است. در میان روش های بازاریابی اینترنتی با بازده سریع ، تبلیغات بنری یکی از محبوب ترین روش ها است.

10.بازاریابی از طریق اعتماد سازی

درست همانند بازاریابی دهان به دهان ، این روش بازاریابی اینترنتی بیشتر بر رضایت مشتری و بازگشت مشتری تمرکز دارد و بر روی سود دهی بلند مدت به جای سود دهی کوتاه مدت و فوری پافشاری می کند.

تکنیک های بازاریابی از طریق اعتماد سازی ، شامل اطمینان از کیفیت محصول و ارائه خدمات جانبی و پشتیبانی مناسب پس از فروش به منظور ایجاد اعتماد مشتریان و تبدیل آنها به مشتریان وفادار می باشد. این نوع از بازاریابی همچنین می تواند به عنوان استراتژی برای بازاریابی شبکه های اجتماعی و بازاریابی دهان به دهان استفاده شود. ارائه بخشی در وبسایت برای ارتباط زنده با پشتیبان فروش ، تضمین اصالت کالا و تضمین قیمت از تکنیک های معمول در این زمنه است.

روش های بازاریابی اینرتنتی متفاوت از موارد ذکر شده نیز وجود دارد که شما با توجه به نوع نیاز خود می توانید از آنها استفاده کنید. به یاد داشته باشید که این روش ها می توانند با هم همپوشانی داشته باشند و می توانید از ترکیب آنها یک استراتژی بازاریابی خوب برای خود ایجاد کنید

شما باید به صورت مداوم در حال تجربه کردن و یادگیری باشید تا بتوانید استراتژی بهینه برای کسب و کار خود را پیدا کنید. فکر می کنید کدام یک از روش های بازاریابی اینترنتی ای  که در مورد آنها صحبت کردیم مناسب کسب و کار شما است ؟ چه تجربیاتی در بازاریابی اینرتنتی داشته اید ؟ آنها را با ما در میان بگذارید.

بدون نظر

نظرات خود را به اشتراک بگذارید

برگشت به بالا