7 نکته برای بازاریابی اینترنتی با بودجه کم

وب ، ابزاری بی نهایت است. ایجاد یک کسب و کار و حفظ آن ، سخت تر از گذشته شده است. در حقیقت شرکت ها در حال خارج شدن از شکل سنتی خود هستند و به وب روی می آورند. ولی یک کسب و کار اینترنتی ، آنقدر ها هم که گفته می شود سخت نیست.اگر قصد بازاریابی اینترنتی با بودجه کم را دارید این مقاله می تواند نکات خوبی را به شما آموزش دهد.

با توجه به میزان بسیار زیاد اطلاعات موجود در اینترنت و کاربرانی که توان کنترل محتوای دیداری را دارند و می توانند دقیقا چیزی که می خواهند را مشاهده کنند ، نمایش محصولات و خدمات و یا به عبارتی بازاریابی اینترنتی کسب و کارتان می تواند چالیش برانگیز باشد.

در بازاریابی اینترنتی موارد زیادی جود دارد که که باعث پیشرفت و یا به زمین خوردن یک کسب و کار می شود. اکثر کسب و کارها ، بازاریابی اینترنتی با بودجه کم را در ابتدا بهتر می دانند پس باید به درستی از بودجه خوداستفاده کنند تا بازخوردی خوب دریافت کنند.

7 نکته برای بازاریابی اینترنتی با بودجه کم

1.بازار خود را بشناسید

استراتژی بازاریابی اینترنتی شما هرگز بدون داشتن مخاطب هدف موفقیت آمیز نخواهد بود. قبل از اینکه شروع به هزینه کردن کنید ، ابتدا بازار هدف خود را مشخص کنید. نیازی نیست که هزینه های هنگفت برای شرکت های تحقیقات بازار بپردازید ، اگر محصول خود را به خوبی بشناسید ، باید بتوانید بازار خود را مشخص کنید و خود را در آن معرفی کنید.

به عنوان مثال چه کسانی به محصول شما علاقه مند هستند ؟ مردان یا زنان ؟ گروه سنی آنها چگونه است ؟ منافع مشتری شما چیست ؟ وضعیت مالی آنها در چه سطحی است ؟

هنگامی که شما یک تعریف از مشتریان خود داشته باشید ، اینکه چگونه و کجا باید آنها را پیدا کنید ساده تر می شود. این پروسه ممکن است کمی زمان بر باشد ولی ارزش زمان صرف شده را خواهد داشت.

اگر قبل از اینکه شناخت مناسبی نسبت به مشتریان خود داشته باشید شروع به بازاریابی کنید ، ممکن است بودجه خود را در جایی هزینه کنید که هیچ مشتری ای برای شما به همراه نیاورد. مثلا فقط به این دلیل که شبکه اجتماعی پینترست به سرعت در حال رشد است ، دلیل خوبی برای تبلیغات و فعالیت در پینترست نیست.

2.مشخص کردن اهداف

هدف خود را از بازاریابی اینرتنتی مشخص کنید. افزایش شناخت برند شما ؟ افزاش فروش و درآمد ؟ یا ممکن است اهداف متفاوتی را دنبال کنید ، اما حتما آنها را مشخص کنید و دنبالشان کنید تا بتوانید بازخوردشان را بسنجید.

وقتی به اهداف الویه خود دست پیدا کردید ، اهداف جدیدی را تنظیم کنید و به پیشرفت خود ادامه دهید.

3.بودجه بازاریابی خود را مشخص کنید

حالا شما می دانید بازار هدفتان کجاست و هدف های خود را می شناسید. پس بودجه خود را بر این اساس پی ریزی کنید. یکی از مزیت ها این است که امکان موفقیت در بازاریابی اینترنتی با بودجه کم وجود خواهد داشت. بسیاری پلتفرم های تبلیغاتی به صورت رایگان به شما خدمت رسانی می کنند. با این حال ، تنها استفاده از سیستم های رایگان نمی تواند یک استراتژی خوب برای بازاریابی اینترنتی شما باشد.

به دقت بررسی کنید که حضور در کدام رسانه ها برای محصول شما ضروری هستند و پرداخت پول به آنها نتیجه بخش خواهد بود.

4.برند خودتان را بسازید

هزاران شرکت در حال فروش محصولات در اینترنت هستند. بنابراین شما باید بر روی برند خود تاکید داشته باشید. این با نام وبسایت شما شروع می شود. اگر امکان دارد نام دامنه را دقیقا همسان با نام شرکت انتخاب کنید. اگر کسب و کار اینترنتی دیگری با نام مشابه شما در حال فعالیت است ، سعی کنید تغییرات کمی در نام خود ایجاد کنید. خرید یک دامنه هزینه زیادی را برای شما به همراه نخواهد داشت و با هزینه ای اندک می تواند آن را به دست آورید. (هزینه دامنه ir سالانه 6000 تومان می باشد)

نحوه تفکر مشتریانتان درباره برند شما بستگی زیادی به خود شما دارد. شما باید این تفکر را بسیازید و آن را با برند خود سازگار کنید. داشتن وبسایت حرفه ای و حضور قدرتمند در شبکه های اجتماعی اهمیت زیادی دارد. اما شما باید زمان کافی برای تعامل با مشتریان بالقوه و ایجاد ارتباط با آنها در نظر بگیرید.

هزینه اصلی در این قسمت ، زمانی است که صرف می کنید و این زمان بعد از اینکه برند خود را تثبیت کنید به شدت کاهش خواهد یافت

5.سئو سایت

زمانی که فردی یک عبارت مرتبط با کسب و کار شما را در موتورهای جستجو وارد می کند ، قطعا شما نیز ترجیح می دهید که وبسایتتان جزو اولین نتایج نمایش داده شده باشد. چگونه این امکان وجود دارد ؟ شما باید وبسایت خود را برای موتور های جستجو جذاب تر کنید.

سئو می تواند یک فرآیند پیچیده و زمان گیر باشد. با این حال شما نیاز به انجام اینکار دارید تا وبسایت و در نتیجه برندتان دیده شود. انتخاب خوب در این بخش می تواند صرف بودجه و استخدام یک متخصص سئو باشد اما در صورتی که می خواهید خودتان کار سئو را شروع کنید آموزش های رایگان سئو را دنبال کنید تا در این مورد بیشتر بدانید.

6.وبلاگ نویسی

مطالب بیشتر در وبسایت شما در کنار اینکه برای موتور های جستجو جذابیت دارد ، کاربران را نیز مجذوب خود خواهد کرد. وبلاگ نویسی می تواند یک راه عالی و رایگان برای تولید محتوا و ایجاد بک لینک برای وبسایت شما باشد. پست های با کیفیت برای کاربرانتان بنویسید و تنها بر روی موتور های جستجو تمرکز نکنید.

7.شبکه های اجتماعی

تنها ثبت نام در شبکه های مجازی برایتان کارساز نخواهد بود ، شما باید در شبکه های اجتماعی فعال باشید. از این فرصت برای تبلیغ محتوای خود و همچنین ارتباط با مشتریانتان استفاده کنید.

اکثر افراد در شبکه های اجتماعی ، شرکت ها را تا زمانی که آن شرکت مزیتی داشته باشد دنبال نخواهند کرد. پس سعی کنید پیشنهاداتی ویزه برای مشتریانتان در شبکه های اجتماعی قرار دهید تا آنها دلیلی برای دنبال کردن شما داشته باشند.

برای آشنایی بیشتر با نحوه فعالیت در شبکه های اجتماعی می توانید بخش آموزش های رایگان شبکه های اجتماعی را بخوانید.

نظر شما چیست ؟ آیا تجربه ای در بازاریابی اینترنتی با بودجه کم داشته اید ؟ منتظر دریافت تجربیات شما هستیم

بدون نظر

نظرات خود را به اشتراک بگذارید

برگشت به بالا